Klaverundervisning

Vi tilbyder målrettet klaverundervisning til børn og voksne på alle niveauer, med særlig fokus på mellem- og videregående niveau. Alle tilknyttede lærere er konservatorieuddannede pianister, som har mange års erfaring med moderne klaverpædagogik.

Vi kombinerer klassisk/rytmisk eneundervisning med instruktion i discipliner som improvisation, becifringsspil, transposition, skalaer/akkorder, melodi- og rytmediktater, prima vista-spil og meget mere. At lære at spille klaver er en tidskrævende og spændende proces, hvorfor alle lektioner er af mindst 30 minutters varighed.

Vi forbereder desuden studerende til MGK- og MI-optagelsesprøverne.Det skal dog understreges, at vi med glæde underviser alle der elsker musik, også amatører og nybegyndere.

Du kan ringe og bestille en gratis prøvetime á 30 min. på telefon: 22 25 09 11 (vi besvarer også SMS)

Instrumentrådgivning

Din musikalske udvikling er betinget af en række faktorer, deriblandt et godt øveinstrument derhjemme.

Et keyboard med uvægtede tangenter eller et 100 år gammelt oldemor klaver vil ofte være til større skade end gavn, da det hverken øger lysten til at øve eller giver dig den rigtige spillefornemmelse og klang.

Gennem årene har vi haft jævnlig kontakt til byens forskellige forhandlere af klaverer og flygler, og dermed fået et godt overblik over markedet.
Vi kan derfor tilbyde rådgivning omkring din investering i et godt instrument, og vi sætter en ære i hjælpe dig til det rigtige valg.

Som klaverlærere er det i vores interesse at du udvikler dig så meget som muligt, og har man et godt instrument øver man sig mere. Tag derfor gerne kontakt til os på tlf. 22 25 09 11 eller via email hvis du har seriøse planer om at anskaffe et nyt øveinstrument.